You are here

Het Talentenspel TM

Het Talentenspel is een bewustwordingsspel, een zingevingsspel.
In deze tijd kan het een belangrijke bijdrage leveren aan je welzijn,
omdat het je innerlijke rijkdom blootlegt, en de richting wijst naar jouw authentieke plek.

Het Talentenspel helpt mensen hun talenten helder in beeld te krijgen en te zien hoe ze optimaal kunnen samenwerken. De achterliggende gedachte is dat iedereen hier een missie heeft. Niemand is hier zomaar of bij toeval.

En natuurlijk heb je alle talenten meegekregen om die missie te vervullen. De meeste mensen weten hun missie niet, maar kennen meestal wel een groot aantal van hun talenten. Het Talentenspel haalt vergeten, verdrongen of latente talenten weer naar boven, zodat ze ten volle kunnen worden ingezet. Maar daar blijft het niet bij. Aangezien het Talentenspel d.m.v. archetypen op een dieper niveau inwerkt, is vaak een blijvende transformatie het gevolg van het spelen van het spel. Mensen krijgen uitzicht op hun missie, worden opnieuw enthousiast wanneer ze daar van binnenuit volmondig JA tegen zeggen, en pakken hun leven met nieuwe bezieling op. Ze gaan leven waarvoor ze gekomen zijn, ze vinden hun werkelijke dienstbaarheid aan anderen en dat geeft echte vreugde en vervulling.

Het Talentenspel kan worden ingezet bij tal van levensvragen:
• ik zoek een richting of zin in mijn leven
• ik zoek verdieping in mijn relatie(s)
• ik zoek meer vervulling in het werk wat ik doe
• ik wil met mijn leven graag meer bijdragen aan dat van anderen
• ik zoek een diepere drijfveer dan alleen geld
• ik wil al mijn talenten met plezier inzetten
• ik wil de samenwerking met mijn collega’s verbeteren
• ik wil graag dat mijn leiderschap mijn hoogste waarden weerspiegelt

Heel concreet wordt het spel gebruikt bij persoonlijke ontwikkeling, groei, relatieverdieping, teambuilding, leiderschapskunst, loopbaanvragen, ...

Het Talentenspel wordt onder de deskundige begeleiding van een gecertificeerde talentencoach gespeeld die jou helpt contact te leggen met je talenten en met de voortgang van je proces.
Isa Deschuyteneer is gecertificeerd talentencoach opgeleid door dr. Willem Glaudemans zelf en mevr. Sybryn Leirs.

Ga naar deze site https://www.talentenspel.nl voor meer informatie over het spel.

Het Talentenspel is uit dr. Willem Glaudemans voortgekomen en is een geregistreerd handelsmerk.
Met dank aan dr. Willem GLaudemans.

Aanvullende disclaimer : Ook al hebben verschillende medewerkers een medische of paramedische opleiding, kan geen enkele psychotherapie- / consult sessie of opleiding, supervisie, enz. een vervanging zijn voor welk medisch advies dan ook. Deelname gebeurt op vrijwillige basis, op eigen verantwoordelijkheid en met lichamelijke en geestelijke conditie. Ben je onder psychiatrische begeleiding, raadpleeg eerst uw arts.